Hobbyfisher P220. Bensindrevet kraftblokk m/STOR type alum.skive m/2 kilspor for tau/liner...

Hobbyfisher P220. Bensindrevet kraftblokk m/STOR type alum.skive m/2 kilspor for tau/liner...

Pris fra NOK 14.700,00

4-takt Honda GX25 1 hk, regulerbar hastighet/kraft og 220 kg trekkraft.


Bommer, spesialfeste, presshjul og avangler er tilleggsutstyr. Det gis 20% på presshjul/avangler ved kjøp samtidig med blokken.

 Blokken kan også kjøpes med svart trommel, eller taunokk, og 3 typer bommer å velge blant. For å se alle varianter, se i menyene Kraftblokk og Bommer.

 

Hvis du ikke ønsker å bestille i nettbutikk, eller har spørsmål, kontakt  Harald eller Idar: kraftblokk@gmail.com / idar_olsen@hotmail.com  tlf. 90564598 / 97681636

Materialene som er anvendt består av plast (polyetylene) som tåler +/-60 grader, sjøvannsbestandig aluminium og rustfritt stål.

 

Anbefalt drivstoff for motor er vanlig blyfri 95 oktan, men det viser seg at det er bra å ha 1% totakt olje (ikke outboard, som brukes på påhengere, men den som brukes på motorsager osv). Dette fordi da korroderer ikke forgasserne innvendig, og motorene går finere på høye turtall.

 

 

Kraftblokken består av markedets mest stillegående 4-takts Honda GX 25, for bensin, tilkoblet et gir, via et midtstykke, for å oppnå riktig utveksling. Midtstykket er patentert og har flere funksjoner, bl.a. sentrifugalkobling.

 
Tekniske data:

4-takt Honda GX25 1 hk, regulerbar hastighet/kraft og 220 kg trekkraft.

Løfteevne, regulerbar hastighet/kraft 0 - 220 kg.

Opphalingshastighet 0- 30 meter/min. – trinnløs.

Vekt på haler 13-16 kg, alt etter hvilket utstyr som er påmontert.

Normal drift full tank ca 1,5 time

CE-market

 

Andre kunder har også kjøpt