Generelt
Kraftblokk.no eies av OLSEN FANGST OG KRAFTBLOKK AS: Foretaksnummer: 926 549 146 MVA

 

Priser
Alle priser er oppgitt i NORSKE KRONER og inkludert NORSK MVA.

 

Betalingsmåter vi tilbyr
Forskuddsbetaling: Vi tilbyr forskuddsbetaling via nettbank til kontonr.: 3361.13.21169
Kontant ved henting: Du kan velge å betale kontant (har ikke kortterminal) ved henting eller etter avtale.

VISA/MasterCard, VIPPS og Walley faktura.

Vi benytter en sikker løsning fra BAMBORA CHECKOUT for håndtering av betalinger med VISA/MasterCard, VIPPS og Walley faktura.
Vi gjør oppmerksom på at vi hverken ser eller lagrer ditt kortnummer. Betaling med kort skjer kun når du går til kasse.
Betalingen trekkes fra ditt kort først når ordren er pakket og sendt.

 

Levering
Vi sender varer så fort betaling er registrert på vår konto, vanligvis dagen etter bestilling på ukedager.
Ved betaling med VISA/MasterCard, VIPPS og Collector Bank faktura blir varene normalt sendt innen 24 timer på virkedager.
Husk at helger ikke er medregnet og at levering kan ta noe lenger tid i forbindelse med jul.

 

Lager og frakt
Alle varer leveres direkte fra vårt lager i Norge og sendes med Posten, som pakke med sporing.
Fraktpris fra kr.: 70,- til kr.: 340,- inkl. alle omkostninger.

 

Reklamasjon
Er det en fabrikasjonsfeil, eller du har ikke fått det du har betalt for, ordner vi så klart opp. Hvis du kjente til feilen, eller den skyldes noe du har gjort, eller et uhell, må du ta regningen selv. Du kan eventuelt sjekke om du har en forsikring du kan benytte. Reklamasjon på 2 år på vanlige produkter (ikke matvarer/foder osv.).
Ved reklamasjoner er det Olsen Fangst og Kraftblokk som betaler returporto.

 

Mangler eller feil
Ta snarest kontakt med oss dersom det skulle være mangler eller andre feil med produkter.
Dersom en vare kommer frem tydelig skadet under transport, er det viktig at Posten eller speditør umiddelbart får beskjed om dette.
Posten gir deg erstatnings skjema som må fylles ut. Ta deretter kontakt med oss.

 

Angrerett
Ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven.
Ifølge lov om angrerett har du som kunde rett til å angre ditt kjøp i opptil 14 dager etter at du har mottatt varen og uten noen bestemt årsak. Ved bruk av angreretten betaler kunden returporto.
Ta kontakt med oss dersom du trenger fremgangsmåte ved bruk av angrerett.

 

Retur
Alle returer må avtales på forhånd, og sendingen må merkes med returnummer. Returer uten påført returnummer risikerer å ikke bli behandlet. For raskest mulig behandling er det viktig at årsaken til returen oppgis på mest nøyaktig måte.

 

Forbrukerkjøpsloven
Forbrukerkjøpsloven sikrer forbruker vilkår og rettigheter ved kjøp av næringsdrivende.

 

Personvern
Vil utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger.

Hva gjør vi med dine personlige opplysninger?

For at du skal kunne gjennomføre en ordre her på kraftblokk.no trenger vi følgende opplysninger:
• Navn
• Adresse
• Telefon
• E-post

Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formål om å kunne levere varene til deg og forbedre din kjøpsopplevelse. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.
Personopplysningene registreres hos Olsen Fangst og Kraftblokk AS og oppbevares i 5 år ref. regnskapsloven, hvoretter opplysningene kan slettes.
Vi samarbeider herutover med andre bedrifter som behandler data. De behandler utelukkende opplysninger på vegen av oss og kan ikke bruke dem til egne formål, og de overholder gjeldende lovgivning for databehandling.

Disse foretakene kan ha full eller delvis tilgang til dine data:

- Scannet/DreamCatcher v/Capricorn Equipment AS: Leverandør av nettbutikkens tekniske løsning og server.
- BAMBORA CHECKOUT: Kortbetaling / VIPPS / Walley faktura, Om du har valgt å betale med kort eller Vipps blir denne prosessert av Bambora. www.bambora.no
- OM REGNSKAP: Vår regnskapsfører. www.om-regnskap.no

- Tripletex: Økonomisystem. www.tripletex.no

- Pairy: Overføring av ordre fra nettbutikk til Tripletex. www.pairy.no
- Posten/Bring: Vi sender pakker med Posten/Bring. www.bring.no

Når det registreres personopplysninger via vår nettbutikk, sikrer vi at det alltid skjer ved angivelse av ditt samtykke, således at du er informert om presis hvilken informasjon som blir registrert og hvorfor.
Alle ansatte hos oss har tilgang til opplysninger som er registrert om deg. Den dataansvarlige er Daglig leder, Harald Olsen
Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.
Dine opplysninger vil på ingen måte bli videresolgt til tredjepart og vi registrer ingen person-sensitive opplysninger. Dersom du mener at dine opplysninger er unøyaktige, har du rett til å få dem oppdatert. I noen tilfeller har vi plikt til å slette dine persondata, hvis du ber om det. Det kan for eks. være at dine data ikke lengre er nødvendige i forhold til det formål som vi skulle bruke dem til. Du kan også kontakte oss, dersom du mener, at dine persondata blir behandlet i strid med lovgivningen. Da kan du skrive til oss på: e-post.

Om du kommuniserer med oss, samler vi inn den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Dette kan være informasjon som:
• Ditt navn
• E-postadresse
• Telefonnummer
• Ordrenummer

 

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics for å analysere bruken av våre websider. Google Analyics gir oss inforamsjon om hvilke sider/innhold som er mest besøkt, når de ble besøkt og hvor den besøkende kommer fra i verden. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter websidene. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google kan overføre statistikken til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Dataene som samles inn benyttes for å forbedre nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet basert på brukernes behov og interesser.

 

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og tekniske løsninger.