Medieomtale

 

 

Artikkel i Båtens Verden - September 2018

Suksess med smarte og kraftblokker: (Kystmagasinet 2018 03)
https://dittmagasin.no/kystmagasinet/utgivelser/kyst_2018_03#p=28

 

 

Hummerfiske - Fra Asgeirs Blogg 4 oktober 2016 - Norges største fiskeblogger

 

 


Kjekk omtale i Båtliv:

http://www.batliv.com/wip4/detail.epl?id=2225037&cat=5867

Våre bensindrevne og Elektriske kraftblokker er blitt meget populære. Jeg betjener hele landet med disse blokkene. Gode tilbakemeldinger, og fornøyde kunder er den beste referanse. Ettermarkedet tas hånd om på beste måte. Vi har serciceverksted og delerlager.


Jeg har nå drevet med dette siden 2006, og kundene er fra ungdommer til personer over 80 år. Kunder som sliter med helsen og ikke hadde anledning til å komme seg på sjøen, har fått et nytt liv, når disse blokkene drar bruket opp av havet. Det var slik jeg kom over denne blokken, pga at jeg selv hadde store problemer med ryggen. Nå er det slutt på slit og kav. Det er ikke laget så gode tabletter, som å komme seg på sjøen. 


Brukes til garn, teine og linedraging. Mulighetene er mange, for det er jo transportable vinsjer på ca 15 kg. Det er norsk patent, og oppfinneren laget den første bensindrevne i 1997, så her er det lang erfaring. De elektriske kom i 2010 og er stadig blitt videreutviklet. Fortrinnet med våre blokker er at de har regulerbar hastighet. En hydraulisk versjon kommer også i løpet av året.


Flere og flere båtforhandlere finner ut at ved å tilby disse blokkene på sine båter, gir økt salg av båter. Kunder vil ha alt komplett ferdig i dag, selv om disse blokkene er meget lette å montere selv.