Hei, mitt navn er Harald Olsen og jeg bor på Karmøy.

Litt historie om når kraftblokken kom til Norge: Jeg er blitt fortalt at den første kom i 1957 og ble montert på båten OLA RYGGEFJORD (Trebåt bygd 1952). Den ble brukt det siste året de hadde lov å bruke not på lofotfisket.

Etter en del ryggproblemer måtte jeg slutte å ha bruk i sjøen, fordi jeg klarte ikke å dra det inn igjen med handemakt.

Men så kom jeg våren 2006 over denne fantastiske hobbyfiskerens drøm. En bensindrevet opphaler. Nå er det bare en lek å dra inn garn, teiner,ruser, liner eller sniker. Se ALBUM. Jeg ble så fornøyd med produktet at jeg valgte å bli salgsagent. Oppfinnelsen er Norsk og det gis 2 års garanti. Han leget den første bensindrevne allerede i 1997, og i 2010 kom han med den elektriske. 

Hvis du ønsker å kjøpe eller vil vite noe mer, se under KONTAKT eller kjøp i netthandelen. Ta kontakt for pristilbud. Sender til hele landet og verden forøvrig.

DU TROR DET IKKE FØR DU FÅR SER DET, ELLER PRØVD DEN SOM EN KUNDE SA :-)

Jeg har solgt flere tusen blokker på disse årene, og fornøyde kunder står i høysetet. Vi har service verksteder, deler og tilbehør/ekstrautstyr for våre kunder, noe som er viktig, og kommer mine kunder tilgode.

 

Kraftblokk.no eies av OLSEN FANGST OG KRAFTBLOKK AS: Foretaksnummer: 926 549 146 MVA Klikk på org.nr for å komme til Brønnøysind registeret.