Smarthaler-mini (Norice), uten feste. Nå er det 2 festevarianter å velge mellom.

Smarthaler-mini (Norice), uten feste. Nå er det 2 festevarianter å velge mellom.

NOK 5.900

(inkl. mva.)

Norice Smarthaler-mini er hånddreven juksa-maskin med smartløsninger. Egnet for makrelldorging og annet fiske. Den er norskprodusert og laget av syrefast stål og aluminium.

Se filmer her: ALBUM filmer Smarthaler-mini. Du tror det ikke før du har sett, eller prøvd det. Kommer du opp i makrell, sørger 20 kroker for at du rask fyller stamper og båt, uten vase og at du må ta av en eneste makrell for hånd. Du slipper kvasse kroker i fingre og klær :)

Smarthaler Mini kan festes/skrues rett på rekka, for de som har mulighet for det. Prisen er da kr 5.900.- På de fleste bildene her har den tvingesfete kom koster kr 1400 ekstra. Det kan velges mellom 2 type fester, tvingefeste kr 1400 eller T-feste kr 600.  T-festet passer oppi planfeste og vinkelfeste som brukes til Hobbyfisher og Profisher. Det kan også tres ned på festene til OlsenBlokk

Send mail til kraftblokk@gmail.com eller ring 90564598 for avklaring av feste elle noe annet, om det skulle være tvil om noe.

Smartløsninger:

  • Plast-strimmel legges imellom krokene og hindrer at de vaser seg, egnet til makrelldorging og juksa-fiske. Plass til ca 20 makrellkroker.
  • Nytt! Istedenfor håndsveiv har det kommet ratt som gjør det enkelt å bremse trommelen. Rattet kan betjenes fra begge sider. Det er bare å flytte det over på andre siden.
  • Avsliter/Avangler sliter makrell og mindre fisk av krokene.


PS: Husk "NorIce Makrellsnøre", lodd og sene, Klikk på linkene hvis du ikke allerede har det. 

Film 1:  Effektivt makrellfiske

Film 2: Demo av funksjon

Film 3: Bra fangst :-)

Film 4: Stampene fylles :)


stk.

Andre kunder har også kjøpt